За нас

За Тераланг

„Тераланг“ ООД е единственият официален вносител и сервиз на Shanghai HuaCe Navigation Technology Ltd. в България. Основхме дружеството през 2013 г.  и от тогава трупаме опит в сферата на търговията и сервиза на геодезическо и геоинформационно оборудване. Работим в тясно партньорство с едни от най-добрите специалисти в областта в България и по света.

За CHC

През последните 16 години CHC Navigation развива най-добрите индустриални решения в областта на ГНСС и поддържащите продукти. С над 1200 служители, екипът на компанията задържа своя фокус върху качеството и усъвършенстването при създаването и развитието на продуктовата линия.

Визия

Проектиране и реализация на здрави, надеждни и конкурентни ГНСС решения за земеделие, строителство, ГИС и картиране, морски и инфраструктурни приложения. Осигуряване на адекватна и професионална поддръжка на крайните потребители, независимо от местонахождението им по света. Подобряване на ГНСС технологичната експертност със стратегически индустриални колаборации за развитие на крайните решения за позициониране.