#i50 basic

Все по-широкото приложение на точното позициониране чрез спътниковите системи в днешно време ги прави необходими и достъпни както за геодезистите и земемерите, така и за много потребители и специалисти от най-различни сфери на бизнеса и науката. В отговор на тези съвременни портебности, предлагаме адекватно минималистично решение, най-подходящо за неспециалистите в областта, пестящо ресурсите ви от средства, време и търпение.

Решението #i50 basic включва всичко необходимо за теренна работа, което все още нямате в ръката си:

  • ГНСС приемник i50, едновременно работещ с всички спътникови системи и честоти.
  • Мобилен софтуер Landstar 7 (Android), който може да бъде инсталиран и ще работи чудесно на всяко устройство с операционна система Андроид. Достатъчно интуитивен и лесно достъпен за всеки потребител. Можете да се уверите във възможностите му предварително, като изтеглите и инсталирате абсолютно безплатна, пълнофункционална версия от Google Store. Демо лицензът е тримесечен.
  • 20 часа RTK корекции в мрежата на 1Yocto. Тези корекции ще ви бъдат необходими, за да работите с геодезическа точност и могат да се ползват в неограничен период от време, когато са е нужна висока точност.
  • В предложеното решение са вкючени всички необходими принадлежности за съхранение, транспортиране и теренна работа – твърд куфар, пълен комплект кабели, две батерии, зарядно устройство, UHF антена, телескопичен щок с калъф и либела.
  • В зависимост от предпочитанията на ползвателя, решението може да се допълни със здрав мобилен телефон, който да играе ролята на контролер, или пък със собствено устройство с операционна система Android.

Цената решението със собствено устройство с Андроид е 6100 лв. без включен ДДС, а с подсилен телефон и скоба за прикрепяне към щок –  6490 лв. без включен ДДС. В посочените цени е включено всичко изброено по-горе и са валидни за поръчки направени до 30.06.2020 г.

В предложената цена са включени още първоначално обучение за работа и последващи консултации в експлоатационния период на оборудването, както и 24 месеца стандартна гаранция.

Доставката се инвършва до 10 дни след датата на поръчката, в зависомост от наличностите.