#i50 pro

Решението #i50 pro е надградено решение, подходящо за търсещите независимост професионалисти и непрофесионалисти. Изключително уместно е за коопериращи се помжду си колеги и бизнеси. Също като базовото и професионалното решение е лесно, логично и удобно за есплоатация и включва всичко необходимо за теренна работа, транспортиране и съхранение, а именно:

  • ГНСС приемник i50, едновременно работещ с всички спътникови системи и честоти.
  • Мобилен софтуер Landstar 7 (Android) – Интуитивен и лесно достъпен. Можете да го тествате и да се уверите във възможностите му предварително, като изтеглите и инсталирате абсолютно безплатна, пълнофункционална версия от Google Store. Демо лицензът е тримесечен.
  • Контролер HCE320 – Професионален контролер с много възможности, който ще ви спести ползването на вашия мобилен телефон или таблет и ще ви даде възможност да го споделяте с колегите си и дори да отдавате системата под наем.
  • 20 часа RTK корекции в мрежата на 1Yocto. Тези корекции ще ви бъдат необходими, за да работите с геодезическа точност и могат да се ползват в неограничен период от време, когато са е нужна висока точност.
  • В предложеното решение са вкючени всички необходими принадлежности за съхранение, транспортиране и теренна работа – твърд куфар, пълен комплект кабели, две батерии, зарядно устройство, UHF антена и телескопичен щок с калъф и либела.

Цената решението е 8050 лв. без включен ДДС, включва всичко изброено по-горе и е валидна за поръчки, направени до 30.06.2020 г.

В предложената цена са включени още първоначално обучение за работа и последващи консултации в експлоатационния период на оборудването, както и 24 месеца стандартна гаранция.

Доставката се инвършва до 10 дни след датата на поръчката, в зависомост от наличностите.