#i50 dual

Решението #i50 dual е специализирано професионално решение за геодезически задачи. Включените база и роувър гарантират безкомпромисна точност на получените резултати. Освен в тандем, всеки от приемниците може да работи и самостоятелно, с помощта на RTK корекции, в зависимост от задачите и обстоятелствата. Включеният ГНСС таблет е изключително удачен за събиране на ГИС данни. Системата гарантира гъвкава, лесна, бърза, точна и ефективна работа и е напълно оборудвана за теренна работа, която да вършите с удоволствие:

  • Двойка ГНСС приемници i50 (база и роувър) – 432-канални, мултисистемни (GPS+GLONASS+BeiDou+Galileo) и мултичестотни.
  • ГНСС таблет LT700 – един от най-новите и най-чакани членове в семейството на CHCNAV, здрав, компактен, лек, изключително уместен за работа на открито, заради големия си дисплей, на който ще виждате информацията дори в най-силно слънце.
  • Мобилен софтуер Landstar 7 (Android)– Интуитивен и лесно достъпен. Можете да го тествате и да се уверите във възможностите му предварително, като изтеглите и инсталирате абсолютно безплатна, пълнофункционална версия от Google Store. Демо лицензът е тримесечен.
  • 20% отстъпка от всички абонаментни планове  за RTK корекции в мрежата на 1Yocto. Тези корекции ще ви бъдат необходими, в случай, че приемниците ще се ползват самостоятелно. Могат да се заявят и активират както в момента на поръчката, така и на по-късен етап, когато потрябват, без ограничение.
  • В предложеното решение са вкючени всички необходими принадлежности за съхранение, транспортиране и теренна работа – два твърди куфара, скоба за прикрещяне на LT700 към щок, пълен комплект кабели, четири батерии, зарядно устройство за едновременно зареждане на 4 батерии, две UHF антени, телескопичен щок с калъф и либела, триножна глава с оптически отвес и адаптер, сегмент от щок (0,30 м.), инстумент за измерване височината на антената, ролетка

Цената решението е 13600 лв. без включен ДДС, включва всичко изброено по-горе и е валидна за поръчки, направени до 30.06.2020 г.

 

В предложената цена са включени още първоначално обучение за работа и последващи консултации в експлоатационния период на оборудването, както и 24 месеца стандартна гаранция.

Доставката се инвършва до 10 дни след датата на поръчката, в зависомост от наличностите.