i73

ДЖОБЕН ГНСС-IMU ПРИЕМНИК БЕЗ АНАЛОГ
Изключително здрав за да работи дори в най-тежки условия
Изработен от магнезиеви сплави, i73 е един от най-леките в класа си приемници – с батерия тежи само 0.73 kg. Така, с близо 40% по-лек от обичайното, i73 е удобен за работа, а умората от носенето му е по-малка. Събраните в него като на длан технологични решения осигуряват максимална производителност на ГНСС измерванията.

НАЙ-ДОБРО В КЛАСА СЛЕДЕНЕ НА СИГНАЛИ
С 624-те си приемателни канала следи перфектно спътниците от всички системи
Съвременната 624-канална ГНСС технология позволява следенето на спътници от GPS, GLONASS, Galileo и BeiDou, вкл. най-новите сигнали B3, с което се гарантира стабилно качество на данните по всяко време. С i73 се разширяват възможностите за измервания със сантиметрова точност, издигайки ефективността им до неочаквано високи равнища.

ИНТЕНЗИВНА РАБОТА БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ
С батерия за 15 часа работа с пълни сили
Вградената интелигентна Li-ion батерия с висок капацитет осигурява до 15 часа работа на терена. Целодневни проекти може да се изпълняват с лекота, без притеснения, че токът ще свърши. Батерията се зарежда удобно през вградения USB-C порт, използвайки стандартни адаптери за смартфони или външни банки за енергия.

СИЛАТА НА ГНСС+IMU RTK ТЕХНОЛОГИЯТА
Измервания навсякъде с вградения напълно автоматичен инерциален сензор
С i73 може да се компенсират наклони на щока до 45°, елиминирайки по този начин неудобствата, свързани с измерванията на точки с ограничена видимост или достъп. Така работата с i73 става по-сигурна – ефективността се увеличава до 20% при измерване и до 30% – при трасиране, а отпадането на необходимостта от прецизно отвесиране на щока я опростява значително.

ГНСС ПОЗИЦИОНИРАНЕ ПО ЖЕЛАНИЯ ОТ ВАС НАЧИН
Многофункционален ГНСС приемник, отговарящ на изискванията Ви днес и утре
Приемникът i73 е създаден за да
бъде перфектият уред за Вашата
работа. Без проблеми се свързва с всеки контролер или смартфон с
операционна система Андроид, с
инсталиран софтуер за събиране на данни Landstar. Когато се работи със собствена базова станция, i73 може лесно да се превключи в режим UHF за използване на вградения
радиомодем.

Пълна техническа спецификация тук