i90

Приемник от ново поколение.

 

i90 e най-новият представител в гамата на CHCNAV. С вградената си IMU-RTK технология, осигуряваща надеждно и точно ГНСС позициониране при всякакви обстоятелства, приемникът заслужено заема водещо място в сферата. За разлика от стандартните приемници, базирани на MEMS технология, i90 IMU-RTK комбинира най-съвременните ГНСС РТК възможности – професионален инерциален сензор (IMU), който не се нуждае от калибрация и усъвършенствано проследяване на ГНСС за значително увеличаване надеждността на RTK.
Автоматичната компенсация на наклона на щока при i90 повишава скоростта на работа с до 20% и прави производителността и надеждността на работата много по-ефективна, изтласквайки се от границите на конвеционалните ГНСС РТК проучвания.

  • GPS+GLONASS+BeiDou+Galileo
  • 624 или 336 канала
  • Без калибриране, въртене, изравняване или аксесоари с i90.
  • Приемникът разполага с набор модули за свързване от висок клас: Bluetooth, Wi-Fi, NFC, 4G и UHF радио модем. 4G модемът осигурява лекота на работа при работа в RTK мрежи. Вътрешният UHF радио модем позволява изследване на базата до роувър на дълги разстояния до 5 км.
  • Вграденият IMU i90 GNSS гарантира работа без смущения и автоматично компенсиране на наклона на щока в реално време. 3 см точност се постига при обхват на наклон на полюс до 30 градуса.

Пълна техническа спецификация тук