Landstar7

 

Landstar7 е най-новият теренен софтуер от CHC за Android. Създаден е за ежедневни прецизни измервания и картиране. Осигурява безпроблемна работа в различни режими и интуитивен потребителски интерфейс с елементарно управление. Поддържа многообразие от входно-изходни формати, различни типове измервания и трасировъчни методи за незабавна продуктивност.

Landstar7 поддържа старите ARM базирани приемници на CHC с версия на фърмуера 8.33 и по-висока, най-новият i80 с версия на фърмуреа 1.3.41 и по-висока, както и всеки смартфон или контролер, който има вграден GPS и Android с версия 4.2 или по-висока.

Отличава се с мощни графични възможности: поддържа както онлайн OSM (Open Street Map), така и други стандартни формати (DXF, ESRI SHP) като фонови карти по време на измерванията. Избрани точки от DXF или SHP файл могат да бъдат автоматично добавени за трасиране. Едновременно могат да бъдат измервани множество линейни и полигонови обекти.

HCE300 CHC TerralangПоддържа популярни режими на базовата станция и подвижен приемник, както и избор и превключване между тях с натискането на един бутон, без да са необходими допълнителни стъпки за конфигурирането им по време на работа. Потребителският интерфейс е създаден да бъде опериран с пръстите на ръката.

  • Множество трасировъчни типове: трасиране на точки, линии, повърхнини и трасета.
  • Три типа свързване: поддържа Bluetooth, Wi-Fi и демонстрационни режими.
  • Интелигентно електронно ръководство: разполага с вградено ръководство, което е достъпно на терена. Може да преглеждате помощната документация от горния десен ъгъл на интерфейса, както и да получавате указания за всяка функция.
  • Запис на RAW файлове: поддържа записа на RAW файлове. Може да преглеглеждате операционните процедури, конфигурационните параметри и резултатите от измерванията, както и да прехвърляте RAW файловете към софтуери на други производители.
  • Навигационно трасиране: поддържа визуализация в реално време на посока, разстояние и разлика във височините между текущото положение и трасираната точка.
  • Ограничаване на измерванията: напомня при излизане извън предварително зададени граници.
  • Качествен контрол на теренната калибрация: позволява използването на автоматично напомняне при достигане на твърде големи стойности при теренната калибрация, което предпазва от прилагането на погрешни корекции.
  • Мощни COGO инструменти: поддържа изчисляването на периметри, площи, трансформационни параметри и т.н. Разполага също и с вграден калкулатор с обратен полски запис.
  • Многоезичен интерфейс: поддържа БЪЛГАРСКИ, английски, китайски (опростен), китайски (традиционен), корейски, немски, руски, турски, фински.

Пълна техническа спецификация тук! 

Свързани продукти:

  • Landstar7 CHC Terralang

CHC HCE300 е здрав и удобен контролер, с голям и ярък дисплей, буквено-цифрена клавиатура и операционна система Андроид.