LT500 Series

 

 

Серията LТ500 предлага професионални решения за геодезия, строителство, картиране и ГИС – здрави, гъвкави и икономически ефективни ГНСС приемници с три нива на точност – от метрова, субметрова до сантиметрова.

Изключително подходящи за създавате работна геодезичека основа, събирате ГИС-данни или картирате.

LT500T е създаден за измервания с дециметрова точност, която е особено полезна за проекти в областта на утилити, подземната инфраструктура и земеустройството (LT500T с L1 GPS+ГЛОНАСС+BDS+Galileo). Резултатите са гарантирани от вложената в него приемателна платка Trimble.
Продуктивността на потребителя е значително подобрена с вградените жироскоп, иновативен лазерен отвес за прецизно центриране над точка, електронен компас за определяне на посока, както и акселерометър за нивелация. RFID и 1D/2D баркод четецът като опции са от помощ в автоматизирането на инвентаризационни задачи.

*Trimble Inside


Вградените стандартен 3.5G клетъчен модем и Wi-Fi осигуряват необходимата за RTK корекции свързаност, както и лесен достъп до интернет. Наличният Bluetooth позволява комуникация с други устройства, като лазерен далекомер, подземен локатор и др.

Пълна техническа спецификация тук!

 

Стандартен комплект

Високоточен комплект