P5E-Net

 

P5E-Net е ГНСС приемник от последно поколение. Осигурява усъвършенствано решение за разнообразие от приложения в областта на геодезията, инфраструктурните ГНСС мрежи, минното дело, опазването на водните ресурси, управлението на машини и т.н. Лесен за работа, компактен и здрав, проектиран за целите на задълбочен мониторинг, P5E-Net подобрява комфорта при извършване на геодезическите дейности.

 

Основни характеристики:

  • 624 канала за мултисъзвездно проследяване – P5E-Net е проектиран за едновременно проследяване на спътниковите сигнали от GPS,ГЛОНАС,Galileo,BeiDou,SBAS, включително L-Band, за получаването на прецизни координати
  • L-Band PPP – съвместим с L-Band и RTX, P5E-Net може да бъде не само базова станция, но и идеален подвижен применик в отдалечените райони, където клетката на мобилния оператор или ГНСС базата са трудно достъпни.
  • Множество възможности за електрозахранване – двата входа за външно захранване, както и опцията през етернет, правят P5E-Net идеалния приемник за каквото и да е развитие на базова ГНСС станция. Увеличеният капацитет на акумулатора с понижената консумация осигуряват до 20 часа продължителност на работата.
  • Интелигентно управление на данни – циклично съхранение, опция за компресиран формат на данни и до 8 независими сесии на запис, с които да се осигури ефикасно използване на паметта. Достъпът до данните може да бъде през уеб интерфейс, вграден FTP сървър или конфигурирани за разпространение към отдалечени FTP сайтове.
  • Интелигентност и надеждност – могат да бъдат активирани имейл аларма и автоматично повторно свързване през самодиагностика и мониторинг на състоянието на приемника. Прилагане на множество потребителски нива, ограничения на уеб интерфейса и HTTP криптиране срещу неоторизиран достъп. Вградената защитна стена, порт и MAC филтриране предоставят допълнителни нива на сигурност.
  • Значително и стабилно съхранение – с 32GB вътрешна памет за съхранение и до 1TB външна, P5E-Net осигурява значително като обем и стабилно пространство за запис на данни в редица формати, и предоставя решение за непрекъснато съхранение в продължение на 15 години.
  • Двa вградени приемателни модула Trimble BD990

Пълна техническа спецификация на P5E-Net тук!

Пълна техническа цпецификация на вградените модули Trimble BD990 тук!